Uit de regio

Wanneer je kiest voor onze zuivelproducten, kies je voor zuivel uit Drenthe. Wij werken daarom samen met Drentse producenten. Niet alleen de biologische melk halen we uit de regio, ook de andere ingrediënten. Het beste van Drenthe samen!

Blauwe bessen uit de regio

De succesvolle introductie van de PureBlu Karnemelk is hiervan het eerste voorbeeld geweest. Karnemelk met Blauwe Bessensap van Biologische bessenteler Noorderbos uit Tiendeveen. Maar wij vinden het feit dat de meeste bessen (ook biologisch) van ver moeten komen namelijk lastig uit te leggen. Omdat de lekkerste blauwe bessen gewoon in Nederland geteeld worden. Bij Edo en Maria van kwekerij Noorderbos in Tiendeveen zijn ze volledig gespecialiseerd in het telen van de lekkerste rassen en is het mengen van de verschillende rassen en kwaliteiten een passie geworden om tot een zo lekker mogelijk sap of saus te komen. En die gebruiken wij dan graag in onze zuivelproducten.

Naast de PureBlu Karnemelk maken we op basis van een heerlijke blauwe bessensaus ook de PureBlu Yoghurt. Met minder suiker als in andere vruchtenyoghurts, zodat u de smaak van de blauwe bessen nóg beter proeft!

Wij verwerken niet alleen koemelk uit de regio. We zijn er trots op dat we inmiddels ook biologische geiten- en schapenmelk verwerken en hiermee onze bekende Yogarde lijn hebben kunnen uitbreiden.

Onze geitenmelk is afkomstig van de Kruidenwei in Nooitgedacht, waar Ayla en Ger een bonte kudde van 160 geiten houden en de schapenmelk van Gerard Henstra van de Schaapsborg in Borger zorgt voor heerlijk volle schapenproducten.

Verder lezen

Drentse Aa Zuivel is een merk van Craft Dairy
Noorderkijl 19, 2e Exloërmond
info@craftdairy.nl