Vacature logistiek medewerker

Let op: solliciteren voor deze functie is niet meer mogelijk, we hebben voldoende reacties ontvangen. Bedankt voor je interesse. Via onze Facebook en LinkedIn pagina's blijf je op de hoogte van toekomstige vacatures.
Craft Dairy is een ambachtelijk biologisch zuivelbedrijf met oog voor duurzaamheid, bekend van ons zuivelmerk Drentse Aa Zuivel. Wij maken dagelijks verschillende soorten yoghurt, karnemelk, boter en roomproducten. Al onze producten worden afgevuld in retourglas. 

De functie

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker voor 32-36 uur per week. Er wordt bij ons wekelijks zo’n 12.000 liter zuivel in glas afgevuld. Daarvan worden de bestellingen voor de verschillende groothandels gemaakt. Dat gebeurt in de koelcel. Je zal veel kratten met zuivel op pallets wegwerken (zo'n 1000 kratten per week).

Je beheert verder de orderstroom, voert bestellingen in en verwerkt deze en je hebt op termijn contact met afnemers en leveranciers. Daarnaast moet er geladen en gelost worden, moeten de opslagruimte  en koelcel op orde worden gehouden en houd je de voorraad inzichtelijk (en regelmatig geteld). Kortom, je hebt verantwoordelijkheid voor het totale logistieke stuk.
We vinden het belangrijk dat mensen in een ontspannen sfeer, met plezier en zonder hoge druk hun werk kunnen doen en kunnen samenwerken. De werkzaamheden zijn fysiek pittig. Vind je het leuk om te werken in een klein, hecht team en ben je praktisch ingesteld? Lees dan verder!

Dit ben jij

Zie jij jezelf wel werken bij ons biologische zuivelbedrijf? En herken je je in onderstaande eigenschappen? Dan zouden we zomaar een match kunnen zijn!
Ik kan zorgvuldig werken
Ik houd goed overzicht
Ik ben fysiek fit en sterk
Let op: solliciteren voor deze functie is niet meer mogelijk, we hebben voldoende reacties ontvangen. Bedankt voor je interesse. Via onze Facebook en LinkedIn pagina's blijf je op de hoogte van toekomstige vacatures.

Solliciteer direct!

Tof dat je interesse hebt, we kunnen je hulp bij ons werk goed gebruiken. Hieronder kan je je gegevens invullen en jouw motivatie en CV meesturen. 
Let op: alle velden zijn verplicht. Zo kunnen we je sollicitatie namelijk het beste beoordelen.

  Jouw gegevens  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV

  Voeg eventueel een berichtje toe


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Niet gevonden wat je zocht? Bekijk alle vacatures.
  Drentse Aa Zuivel is een merk van Craft Dairy
  Noorderkijl 19, 2e Exloërmond
  info@craftdairy.nl