Vacature productiemedewerker

Let op: solliciteren voor deze functie is niet meer mogelijk, we hebben voldoende reacties ontvangen. Bedankt voor je interesse. Via onze Facebook en LinkedIn pagina's blijf je op de hoogte van toekomstige vacatures.
Craft Dairy is een ambachtelijk biologisch zuivelbedrijf met oog voor duurzaamheid, bekend van ons zuivelmerk Drentse Aa Zuivel. Wij maken dagelijks verschillende soorten yoghurt, karnemelk, boter en roomproducten. Al onze producten worden afgevuld in retourglas. 

De functie

Wij zijn op zoek naar een zuivelbereider/ kaasmaker/ productie medewerker voor 32-36 uur per week. Onze processen worden grotendeels handmatig - zonder computersturing - uitgevoerd. Je gaat dus bezig met het bereiden van zuivelproducten. Daarbij hoort het zelfstandig uitvoeren van de verschillende productieprocessen met de daarbij behorende receptuur en reinigingsprocessen, hygiëne voorschriften en het gebruik van schoonmaak- en desinfectiemiddelen. Maar ook het bedienen van de pasteurinstallatie en de separator. Verder zal je de tanks, het materiaal en de machines desinfecteren, voorspoelen, reinigen en naspoelen. 
Je kan werkzaamheden verwachten met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarbij is er de mogelijkheid om door te groeien naar een (algemene) leidinggevende functie. We vinden het verder belangrijk dat mensen in een ontspannen sfeer, met plezier en zonder hoge druk hun werk kunnen doen en kunnen samenwerken. De werkzaamheden zijn fysiek pittig. Vind je het leuk om te werken in een klein, hecht team en ben je praktisch ingesteld? Lees dan verder!

Dit ben jij

Zie jij jezelf wel werken bij ons biologische zuivelbedrijf? En herken je je in onderstaande eigenschappen? Dan zouden we zomaar een match kunnen zijn!
Ik ben praktisch ingesteld
Ik ben fysiek sterk en fit
Ik heb technisch inzicht
Ik kan overzicht houden, vooruit denken en snel schakelen
Ik kan nauwkeurig werken en heb minimaal MBO-4 denkniveau
Let op: solliciteren voor deze functie is niet meer mogelijk, we hebben voldoende reacties ontvangen. Bedankt voor je interesse. Via onze Facebook en LinkedIn pagina's blijf je op de hoogte van toekomstige vacatures.

Solliciteer direct!

Tof dat je interesse hebt, we kunnen je hulp bij ons werk goed gebruiken. Hieronder kan je je gegevens invullen en jouw motivatie en CV meesturen. 
Let op: alle velden zijn verplicht. Zo kunnen we je sollicitatie namelijk het beste beoordelen.

  Jouw gegevens  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV

  Voeg eventueel een berichtje toe


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Niet gevonden wat je zocht? Bekijk alle vacatures.
  Drentse Aa Zuivel is een merk van Craft Dairy
  Noorderkijl 19, 2e Exloërmond
  info@craftdairy.nl