Glazen retourfles

Onze zuivelproducten worden in een glazen statiegeldfles afgevuld. Hier zijn twee belangrijke redenen voor.

De smaak blijft bewaard

De belangrijkste is de smaak; alleen in glas blijft de smaak van zuivel absoluut constant. Glas heeft geen enkele invloed op de smaak, zelfs als het product tegen het eind van de houdbaarheid loopt. Daarom is het voor ons de enige logische verpakking om de kwaliteit die we erin hebben gestopt tot op de tafel bij de consument te garanderen.

Meest duurzame oplossing

Daarnaast is glas ook de meest duurzame verpakking. Ondanks het gewicht en de reiniging komt de glazen retourfles als minst milieubelastend uit de bus. Zelfs als de fles dan uiteindelijk uitvalt is het glas nog altijd eenvoudig en eindeloos te hergebruiken. Glas zorgt niet voor afval en wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waaronder zand.

Stuur je ons flessenpost?

Het laatste drupje karnemelk uit de fles geschud en de pot Yogarde helemaal leeg gelepeld? Spoel de fles om en stop er vóór je hem retour stuurt een berichtje in. Of natuurlijk een mooie tekening of kleurplaat. Al onze retourflessen komen namelijk bij ons terug en wij vinden het geweldig om te zien waar de fles vandaan komt. Vergeet niet jouw eigen gegevens te vermelden, zodat we jou ook kunnen bereiken! De leukste creaties komen bij ons op kantoor te hangen en vind je terug op Facebook.

Verder lezen

Drentse Aa Zuivel is een merk van Craft Dairy
Noorderkijl 19, 2e Exloërmond
info@craftdairy.nl